Finala Cupei României, dintre Sepsi OSK şi FCSB, vizionată pe două ecrane uriaşe la stadionul din Sfântu Gheorghe

Sport

Având în vedere măsurile de protejare a sănătăţii valabile în această perioadă, pe stadion va fi permis accesul doar pentru 500 de persoane.

Echipa de fotbal Sepsi OSK a scris din nou istorie ajungând în premieră în finala Cupei României, acolo unde o va întâlni miercuri seară la Ploieşti pe FCSB.

Întrucât accesul pe stadioane este în continuare interzis din cauza pandemiei, Primăria Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám” şi clubul Sepsi OSK organizează vizionarea finalei pe Stadionul din cartierul Simeria, cu respectarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, pe stadion va fi permis accesul pentru un număr limitat de 500 de spectatori, care vor fi obligaţi să poarte mască de protecţie pe toată durata partidei. Locurile pe scaune vor fi ocupate respectând distanţarea fizică recomandată de autorităţile sanitare, iar la intrarea pe stadion va fi măsurată temperatura tuturor persoanelor. Cei care vor avea temperatură peste 37,3 grade Celsius nu vor putea asista la vizionare.

Biletele de acces au un preţ simbolic de 1 leu, iar cu acestea se va participa şi la o tombolă ale cărei premii sunt o minge de fotbal şi un steag personalizat Sepsi OSK. Partida va avea loc miercuri de la ora 20:00, accesul în stadion pentru vizionare făcându-se începând cu ora 19:00.

Cele 500 de bilete vor fi puse în vânzare marţi la Casa de bilete municipală din Piaţa Centrală, lângă Teatrul „Tamási Áron”, dar şi online pe www.biletmaster.ro, iar fiecare spectator va putea cumpăra maxim 4 bilete.

Primăria Sfântu Gheorghe şi clubul Sepsi OSK fac un apel la suporterii care vor participa la eveniment să respecte măsurile impuse pentru protejarea sănătăţii tuturor participanţilor.

Hai, Sepsi OSK!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul