A mai rămas o săptămână pentru înscrierea la concursul „Sfântu Gheorghe înflorit”

Social

Deja peste 30 de persoane s-au înscris la cele 3 categorii ale concursului, aproape dublu faţă de anul trecut.

Primăria Sfântu Gheorghe organizează anul acesta a doua ediţie a concursului celor mai frumoase zone verzi din oraş, competiţie extinsă acum şi la balcoane şi zonele din faţa porţilor.

Sub genericul „Sfântu Gheorghe înflorit”, concursul a fost împărţit anul acesta în trei categorii: zonă verde rezidențială, balcon și zona din fața porții şi este deschis oricărei persoane cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Coşeni și Chilieni.

La mai bine de trei săptămâni de la lansarea concursului, peste 30 de locuitori s-au înscris deja la una dintre cele trei categorii, un număr de participanţi aproape dublu faţă de anul trecut, când au participat 18 concurenţi.

Înscrierile mai sunt deschise până pe 24 iulie şi pot fi făcute trimiţând prin email la adresa sepsiimage@gmail.com cel puțin 3 fotografii de înaltă calitate și numele exact, adresa și numărul de telefon al participantului.

Marele premiu pentru îngrijitorii celei mai frumoase zone rezidențiale este un spaţiu închis de depozitare pentru biciclete cu 12 locuri în valoare de 18.000 de lei și o placă postată pe scara blocului care atestă acest titlu, dar vor exista multe alte premii pentru toţi participanţii la concurs.

Mai multe detalii despre înscrieri şi premii găsiţi : http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=&pid=5318

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul