O parte a Direcției de Asistență Socială se va muta în curând în imobilul de pe strada Daliei

Social

Lucrările de renovare a imobilului rămas vacant de ani buni se apropie de finalizare.

Sediul Direcției de Asistență Socială din strada Erege nu numai că se dovedește a fi înghesuit, însă nici nu poate oferi acces adecvat persoanelor cu o mobilitate redusă. Deoarece lucrările de renovare a imobilului de pe strada Daliei, rămas vacant de ani de zile, vor fi finalizate în curând, se va încerca rezolvarea acestei probleme, împărțind activitățile Direcției între cele două sedii.

Birourile care se ocupă de ajutoare sociale și de stat vor rămâne în sediul din strada Erege, iar în imobilul de pe strada Daliei vor putea fi gestionate problemele persoanelor cu dizabilități și ale mamelor cu copii mici. La sediul fostei grădinițe, intrarea de la parterul blocului a fost în așa fel proiectată încât să fie accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă.

Imobilul din strada Daliei este în curs de renovare completă, vor fi create noi birouri, vor fi înlocuite ferestrele și ușile, iar sistemul de încălzire și rețeaua de electricitate vor fi reconstruite. Imobilul are o suprafață de 290 de metri pătrați, iar lucrările totale de renovare au costat 735.269 de lei.

Se preconizează că lucrările de renovare vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2020, iar distribuirea activităților ar putea duce la administrarea mai rapidă într-o atmosferă mai prietenoasă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul