Casa de Cultură „Konya Adam” din Sfântu Gheorghe

Social

Seria de evenimente ParCult va continua şi în luna septembrie

Evenimentele care au avut loc în perioada iulie-august în cadrul ParCult s-au dovedit a avea succes, în decursul celor două luni, publicul doritor de cultură având ocazia de a se distra la şapte concerte, un spectacol de dans popular, 17 proiectări de filme. Datorită vremii favorabile, a producţiilor de înalt nivel, al mediului plăcut şi familiar şi a băuturilor răcoritoare din wunderBar, s-au vândut toate biletele aproape la toate evenimentele organizate.

Seria de evenimente a Casei de Cultură „Konya Adam” va continua şi în luna septembrie într-o atmosferă la fel de plăcută şi cu programe din ce în ce mai bune. Pe lângă cele patru concerte noi, se vor efectua şi în continuare proiectări de filme în aer liber, respectiv în Parcul Memorial 1956 se vor ţine numeroase spectacole cu artişti invitaţi.

Seria concertelor planificate pentru luna septembrie va fi lansată pe data de 4 septembrie, de la ora 18:00 de către orchestra FillHarMoni. FillHarMoni este un nou proiect iniţiat de membrii experimentaţi şi plini de entuziasm ulterior a mai multor apariţii pe scenă în cadrul altor orchestre, cu titlul de proiect acustic FillHarMoni, prezentat în premieră în faţa publicului din Sfântu Gheorghe. Membrii fondatori ai trupei sunt solista Opra Monika (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) şi pianistul Kertesz Janos (Lady and the tramps, Harmony, etc.) au întocmit împreună cu ceilalţi membri ale orchestrei: Kertesz Huba (chitară acustică), Toth-Gyorgybiro Apor (violoncel) şi Raduly Zsofia (vioară) un repertoriu diversificat şi expresiv, o călătorie muzicală în timp, începând cu muzica franceză, ungară, respectiv românească a anilor 1920, prin muzica spaniolă până la tulburătoarea muzică Fado.

Numărul locurilor la concerte este limitat, fiind disponibile câte 200 de bilete pe eveniment, bilete se pot cumpăra la preţul de 10 RON, respectiv de 5 RON. Biletele pot cumpăra în avans la Biroul de organizare evenimente culturale din Piaţa Libertăţii nr.1, de luni până joi, între orele 9 şi 16, vineri între orele 9 şi 13, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Va continua şi Outdoor Cinema, al cărui program poate fi urmărit pe site-ul Cinema Arta by Cityplex. În plus, în perioada 16-19 septembrie, va avea loc, tot în ParCult, festivalul Filmtettfeszt, Zilele Filmului Maghiar.

În afara evenimentelor ParCult, vor avea loc, tot în această locaţie, de asemenea şi spectacolele Teatrului Tamasi Aron, al Teatrului Andrei Mureşanu, al Ansamblului de Dansuri Trei Scaune – Haromszek şi al Teatrului de Păpuşi Cimborak.

Vom reveni în curând cu un program mai detaliat.

Organizatori: Casa de Cultură Konya Adam, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul