Consiliul Local Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe”

Divertisment

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe” pe anul 2020, pentru acele personalități, persoane fizice, care au contribuit în mod esențial la ridicarea prestigiului municipiului Sfântu Gheorghe în diferite arii de activitate „fără a aștepta recompense materiale şi aplauze”.

Pot fi distinși cu titlul „Pro Urbe” cetățenii născuți sau domiciliați în municipiul Sfântu Gheorghe, care au împlinit vârsta de 70 de ani, și au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea localității sau care au dobândit o recunoaștere notorie a activității lor pe plan local, județean, național sau internațional, contribuind la promovarea imaginii municipiului Sfântu Gheorghe.

Termenul de depunere al dosarului de propunere este 16 martie 2020, ora 16:00, la camera nr. 21 a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, sau prin email până la 16 martie 2020, ora 23:59, la adresa zoltan.vnagy@sepsi.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0267 316 902 sau adresa de e-mail: zoltan.vnagy@sepsi.ro.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a instituit acordarea premiului Pro Urbe în 1997, distincţiile fiind acordate în fiecare an în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, într-o ceremonie care are loc la Biblioteca Judeţeană „Bod Péter”.
Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul