Până pe 24 iulie vă puteţi înscrie la concursul „Sfântu Gheorghe înflorit”

Social

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Sfântu Gheorghe organizează un concurs al celor mai frumoase zone verzi din oraş, anul acesta extins şi la balcoane şi zonele din faţa porţilor.

Concursul „Sfântu Gheorghe înflorit” a fost împărţit anul acesta în trei categorii: zonă verde rezidențială, balcon și zona din fața porții. Cele trei categorii sunt deschise pentru înscriere oricărei persoane cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Coşeni și Chilieni.

Categoria zonelor verzi rezidențiale este deschisă celor care îngrijesc o zonă verde aparținând unei scări de bloc, poate fi o Asociaţia de proprietari, dar şi o singură persoană.

În categoria zonelor din faţa porţii, puteți aplica pentru spațiile verzi exterioare, și nu pentru grădini private din interiorul gardului.

În categoria balcoanelor, oricine locuiește într-un bloc de locuințe și are balcon poate aplica, fie că este locuitor în Sfântu Gheorghe, Coşeni, Chilieni sau Câmpul Frumos. Această categorie nu este destinată balcoanelor din case cu grădină, cei care locuiesc la casă putând aplica doar în categoria zonelor din faţa porţii.

Înscrierile la concurs vor fi făcute prin email la adresa sepsiimage@gmail.com până la data de 24 iulie, cu cel puțin 3 fotografii de înaltă calitate și numele exact, adresa și numărul de telefon al participantului.

Îngrijitorii celei mai frumoase zone rezidențiale vor fi premiaţi cu un spaţiu închis de depozitare pentru biciclete cu 12 locuri în valoare de 18.000 de lei și o placă postată pe scara blocului care atestă acest titlu.

Toate persoanele / asociațiile care se înscriu în categoria zone rezidențiale vor participa gratuit la programul de înfrumusețare a zonelor verzi în 2021, adică vor primi bunuri (arbuști, plante, garduri vii, flori, garduri și bănci) în valoare de 1.500 de lei, fără să plătească contribuţia proprie de 300 de lei.

În categoriile cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă zonă din fața porţii premiile sunt oferite de Magazinului de flori Dália, primii trei câștigători ai ambelor categorii primind vouchere în valoare de 500, 300 și 100 de lei, care pot fi valorificate la Dália Garden Center până în primăvara anului 2021.

De asemenea, Primăria Sfântu Gheorghe va răsplăti primii trei câștigători din toate cele trei categorii cu un pachet de servicii personalizat, care va fi disponibil pentru utilizarea în spațiile culturale și de agrement ale orașului.

Juriul va evalua zonele înscrise în concurs în urma unor vizite în toate zonele participante.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul