Primăria Sfântu Gheorghe lansează un program de internship pentru studenţi

Social

Doritorii pot trimite o scurtă scrisoare de intenţie prin email la info@sepsi.ro.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe lansează un program de internship pentru studenți, prin care tinerii nu numai că vor câștiga experiență practică, dar vor ajuta şi municipalitatea în derularea activităţilor din următoarea perioadă.

„Fac apel la acei studenţi care în perioada următoare nu vor trebui să se întoarcă în centrele universitare, ci vor participa la cursuri online, să ne ajute. Să trimită o scrisoare de intenţie către Primărie, şi în funcţie de domeniile de activitate studenţii vor avea o oportunitate şi o şansă de a participa la activităţile din Primărie. Cei de la domeniile tehnice şi nu numai vor putea, de exemplu, să ne ajute în pregătirea şi derularea unor proiecte. Programul oferă nu numai studenților o oportunitate excelentă de a câștiga experiență practică pe lângă cunoștințele teoretice, ci și pentru noi, deoarece putem implica tinerii în activitatea Primăriei”, a declarat primarul Antal Árpád într-o conferință de presă.

Dacă studiile pe care le urmaţi sunt legate de activitățile Primăriei, şi dacă sunteţi curioşi ce și cum se desfășoară în timpul activității acestei instituţii și vreți să acumulaţi și experiență practică, aplicați! Trimiteți o scurtă scrisoare de intenție, indicând studiile și interesele voastre, la adresa de email info@sepsi.ro.

Să ne ajutăm reciproc!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul