Şcolile, grădiniţele şi corurile, invitate la Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe

Divertisment

Târgul de Crăciun este unul de tradiţie în Sfântu Gheorghe, iar administraţia locală organizează evenimentul în mod regulat de câţiva ani. Anul acesta Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 13-24 decembrie în Piaţa Centrală a oraşului.

În cadrul evenimentului, aşteptăm cu nerăbdare să primim şi coruri sau grupuri de la grădiniţele şi şcolile din oraşul nostru pentru a interpreta muzică, poezie sau dansuri pe scena târgului, acordate sărbătorilor de Crăciun.

În cadrul evenimentului de 12 zile, ne dorim ca elevii şi copiii să încânte publicul cu mai multe prezentări de Crăciun.

Până pe 26 noiembrie 2019, vă invităm să ne anunţaţi intenţia dvs. de a participa, numărul de participanţi la program, numele persoanei care i-a pregătit şi tipul şi cerinţele tehnice ale programului. Pentru a aplica sau a solicita mai multe informaţii, puteţi suna la 0737151102 sau scrieţi un e-mail la tordaisaci@gmail.com.

Organizatorii speră că activităţile grădiniţelor locale, ale şcolilor şi muzicienilor vor fi pe deplin acordate spiritului sărbătorilor de iarnă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul