Sfântu Gheorghe se pregăteşte de sărbătoare

Divertisment

Ultima săptămână de înscrieri pentru Târgul de Crăciun

Municipalitatea din Sfântu Gheorghe îi invită pe toţi locuitorii oraşului, şi nu numai, în Piaţa Centrală pentru deja tradiţionalul Târg de Crăciun, care anul acesta va avea loc în perioada 13-24 decembrie. Melodiile din târg, mirosul produselor de sărbătoare şi întâlnirile cu prietenii sunt momente memorabile în spiritul sărbătorilor.

În zilele noastre, Ajunul Crăciunului este aproape de neimaginat fără cadouri, iar comercianţii merită să fie primiţi în Târgul din Piaţa Centrală, astfel că până pe 2 decembrie îi aşteptăm să se înscrie pe meşterii şi producătorii locali.

Deoarece ne străduim să fim mai responsabili cu mediul înconjurător în toate domeniile, din acest an încurajăm locuitorii să sărbătorească Crăciunul în acest spirit.

Jucăriile din plastic pentru copii au un înlocuitor excelent în jucăriile din lemn sau croşetate, iar de pe mesele festive nu vor lipsi prăjiturile aromate, marmelada de casă, brânza sau mezelurile afumate. La târg, puteţi alege dintre produse din piele, vase ceramice, ornamente şi cărţi, în timp ce degustaţi băuturi calde delicioase din căni reciclabile şi gustaţi produsele voastre preferate de sărbători în farfurii fără plastic.

Până pe 2 decembrie, aşteptăm să se înscrie toţi meşteşugarii, meşterii, artizanii, micii producători, comercianţii de cărţi şi micile unităţi de alimentaţie publică fără de care acest târg ar fi de neimaginat.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul