A început sezonul sporturilor de iarnă la Şugaş Băi

Divertisment

Odată cu scăderea temperaturilor şi cu precipitaţiile de la începutul anului, sezonul sporturilor de iarnă a început oficial în staţiunea Şugaş Băi prin deschiderea pârtiei mici de schi.

Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele sportive şi de agrement ale Municipalității, anunţă că pârtia în lungime de 250 de metri și cu un grad de dificultate mediu dispune de instalație schi lift, plase de protecţie şi sistem de iluminare cu nocturnă.

Pârtia funcţionează de luni până joi, între orele 15:00-20:00, vineri între orele 15:00-21:00, iar în weekend şi în vacanţa şcolară (zilnic) între orele 09:00-21:00.

Biletul de acces costă 4 lei pentru adulți, în vreme ce copiii sub 18 ani, persoanele peste 60 de ani şi cele cu dizabilităţi vor plăti 3 lei pentru un bilet.

Totodată, copiii cu o înălțime sub 1,30 m precum şi sportivii din loturile naţionale şi olimpice beneficiază de gratuitate.

Abonamentele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 9 şi 150 de lei în funcţie de numărul de urcări cu ski-liftul (de la 4 la 120).

Mai multe detalii despre program, preţuri şi facilităţi găsiţi pe site-ul Sepsi ReKreativ.

Situaţia în timp real a pârtiilor poate fi urmărită LIVE pe camerele Web: http://www.rekreativ.club/net/schi.php#webcam

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul