Aproape 500 de copii din Sfântu Gheorghe s-au născut anul trecut

Social

Statistica Serviciului Comunitar de Evidență a Persoanelor pe anul 2019 ne indică faptul că numărul copiilor născuți anul trecut, cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, se ridică la 485.

În total, Serviciul a înregistrat anul trecut 1.722 de copii nou-născuţi, cu peste 300 mai mulţi decât în 2018, iar dintre aceştia, 1.107 s-au născut la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.

Numărul născuților cu domiciliu în Sfântu Gheorghe a fost cel mai mare în luna noiembrie 2019 – 44, iar cel mai mic în luna martie, doar 16 copii născuţi.

Şi numărul căsătoriilor a fost în creştere anul trecut, la Evidența Persoanelor Sfântu Gheorghe fiind înregistrate 486 de căsătorii, cu aproape 100 mai multe decât în 2018.

În ceea ce priveşte cele mai folosite prenume pentru băieţi, singure sau în combinaţie cu alte prenume, Milán a fost folosit de 12 ori pe parcursul anului trecut, urmat de Bence şi Ádám, de câte 9 ori. În cazul fetiţelor, prenumele Hanna este cel mai întâlnit, fiind folosit de 11 ori, urmat de Vivien de 7 ori şi Adrienn de 5 ori.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul