Au loc lucrări de renovare în interiorul fostului liceu „Kós Károly”

Social

Primăria Sfântu Gheorghe a început vara trecută lucrările de modernizare a clădirii fostului liceu tehnologic „Kós Károly”. În prezent se lucrează la interiorul clădirii din spate, iar costul lucrărilor este acoperit de municipalitate din resurse proprii.

În prima fază a lucrărilor, care au început vara trecută, a avut loc amenajarea și izolarea termică exterioară a clădirii din spate, reparația structurii acoperișului și a ţiglei.

Curtea școlii a fost reabilitată cu pavaj și un loc de joacă, iar unele dintre ferestrele din clădirea din spate au fost, de asemenea, înlocuite.

Lucrările interioare din clădirea din spate se apropie de finalizare, iar după ce zidurile vechi au fost dărâmate și mansarda izolată, constructorii au consolidat structurile de susținere și au ridicat noi ziduri necesare. Țevile sistemului de apă și de încălzire au fost înlocuite, iar în prezent se lucrează la podea și învelitori de pereți, iar pereții sunt vopsiţi.

Celelalte clădiri care aparțin instituției vor fi, de asemenea, renovate în viitor. După renovare, clădirea va fi preluată de elevii claselor primare ale Colegiului „Székely Mikó”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul