Primăria Sfântu Gheorghe distribuie măști şi dezinfectante pentru toate gospodăriile din oraş

Social

Primăria Sfântu Gheorghe pregătește pachete de protecție a sănătății pentru toți locuitorii, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Începând cu 15 aprilie, Primăria va livra produse dezinfectante pentru mâini, măști și declarații pe propria răspundere către toate cele 20.051 de gospodării din Sfântu Gheorghe, Chilieni, Coşeni şi Câmpul Frumos.

Pachetele conțin produse dezinfectante pentru mâini, măști, materiale informative despre programele de livrare a alimentelor și a medicamentelor care să ajute persoanele în vârstă, declarații pe propria răspundere.

În funcție de câți oameni locuiesc într-o gospodărie, municipalitatea a pregătit patru tipuri de pachete. Conținutul pachetului oferă unei persoane o mască, dezinfectant și declarație pe propria răspundere pentru aproximativ două săptămâni, dacă persoana respectivă părăseşte locuinţa în medie o dată pe săptămână.

Pachetele au început să fie distribuite miercuri, 15 aprilie, în Câmpul Frumos, Chilieni și Coşeni și vor continua joi la case particulare din Sfântu Gheorghe. În cazul persoanelor care locuiesc la bloc, distribuirea pachetelor va începe marți, 21 aprilie, caz în care pachetele vor fi predate președinților asociaţiilor de proprietari, care le vor distribui între locuitori. 

Pachetele vor fi distribuite către gospodării şi Asociaţiile de Proprietari de către angajaţii Direcției de Asistență Socială și ai Primăriei, ale căror sarcini de serviciu au fost reduse în această perioadă din cauza epidemiei. 

Rugămintea Primăriei, care este menţionată şi pe pachetele distribuite, este ca în cazul în care cineva nu are nevoie de aceste produse, să le transmită vecinilor sau cunoştinţelor care au nevoie.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul