Lucrări de reabilitare a drumurilor sunt în desfășurare în mai multe zone din Sfântu Gheorghe

Social

Pe strada Dealului lucrările se apropie de final, fiind deja turnat stratul de uzură, iar în perioada următoare vor fi create zone verzi și vor fi trasate marcajele rutiere și pentru parcări.

S-a găsit o soluție şi la problemele tehnice apărute în strada Sporturilor, care duseseră la suspendarea lucrărilor, astfel că reabilitarea va continua de săptămâna viitoare.

În strada Kós Károly se lucrează la introducerea rețelelor supraterane în pământ, lucrări care vor mai dura câteva zile, după care ultimul tronson va fi asfaltat, iar apoi întreaga stradă va fi marcată corespunzător.

Sistemul de ape pluviale a fost instalat pe o porțiune a străzii Puskás Tivadar, dar aici există probleme continue, de exemplu sistemul de drenaj al apelor pluviale se intersectează cu diferite reţele. Împreună cu Gospodăria Comunală s-a găsit o soluție pentru o casă, iar cu furnizorul de energie electrică pentru altă zonă a străzii.

Pe secțiunea străzii Crângului dintre străzile Császár Bálint și Bánki Donát se lucrează la stratul de bază, urmând în curând să aibă loc asfaltarea. În tronsonul dintre străzile Császár Bálint și Sălciilor încă se desfășoară lucrări la rețeaua subterană.

De asemenea, capacele de canal sunt aduse la nivel în mai multe locuri din oraș. Angajații Gospodăriei orașului au schimbat bordurile pe străzile Benedek Elek și Luceafărului, iar societatea locală de construcţii Sepsi-Út va începe săptămâna viitoare asfaltarea trotuarelor pe aceste străzi. Trotuarele sunt reparate şi pe strada Oltului, iar marcaje rutiere sunt vopsite pe drumurile și trotuarele din mai multe părți ale orașului.

În strada Primăverii, la intersecția cu strada Rozelor, au fost montate limitatoare de viteză, dar se lucrează în această perioadă şi la amenajarea Pieţei Centrale și la renovarea fostei Şcoli „Kós Károly”.

Corpurile de iluminat sunt reînnoite constant în oraș, următoarea lucrare în acest sens fiind programată pe strada Lázár Mihály.

Se lucrează şi în Coşeni la structura acoperișului noii Case funerare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul