Un nou apel pentru proiecte culturale

Social

Primăria Sfântu Gheorghe anunţă un nou apel pentru proiecte culturale, al doilea din acest an, pentru care este disponibil un buget de 93.400 lei din bugetul local.

Situația cauzată de pandemie nu a permis câștigătorilor primei runde de proiecte culturale anunțate în februarie să își desfășoare activitățile. Pentru a redistribui sumele neutilizate, municipalitatea anunță o nouă ofertă, dar de data aceasta cu un termen mai scurt de depunere a cererilor.

Persoanele juridice, asociațiile și fundațiile constituite conform legii pot aplica pentru finanţarea proiectelor culturale.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 23 iulie 2020, ora 16:00, la sediul Primăriei din Municipiul Sfântu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918 nr. 2.

Selecția și evaluarea proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare, în perioada 24 iulie – 3 august.

Documentaţia selecţiei ofertelor culturale pe anul 2020 (sesiunea a II-a) poate fi solicitată de la biroul nr. 21 al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, în zilele de luni–vineri, între orele 8–14, precum și pe site-ul www.sfantugheorgheinfo.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute apelând la 0267 316 902 sau trimiţând un e-mail la zoltan.vnagy@sepsi.ro.

Apelul pentru proiectele culturale poate fi găsit aici :http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=409

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul