Cinema Arta by Cityplex se redeschide pe 11 septembrie

Social

După șase luni de la închiderea cauzată de pandemie, vineri, 11 septembrie, se redeschid porțile cinematografului Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe.

Participarea la proiecțiile de filme va avea loc conform normelor sanitare în vigoare: măsurarea temperaturii la intrarea în clădire, ocuparea locurilor în ordinea sosirii şi purtarea obligatorie a măștilor de protecție!

Locurile în săli vor fi mai puține, maximum 50% putând fi ocupate, astfel că între spectatori va fi liber câte un scaun, numai copiii sub 12 ani putând să stea lângă părinți.

În continuare oferim un program variat ca genuri de filme și pentru toate vârstele.

În această săptămână pentru copii recomandăm filmul american de animație, aventură „Tot înainte” în 3D și „Lassie se întoarce acasă”, un film german de familie, ambele sincronizate în limba română.

Pentru adulți recomandăm două filme în premieră: mult așteptatul „Tenet”, un film de acțiune, thriller american, respectiv „După ce ne-am certat”, un film romantic american. Mai avem în program „Bloodshot” film de acțiune american și „10 zile fără mama”, o comedie franceză, respectiv filmul românesc „Ivana cea Groaznică”.

Recomandăm spectatorilor să cumpere biletele în avans, fiindcă locurile sunt limitate.

De asemenea, continuăm proiecțiile de filme pe lacul din grădina Castelului Szentkereszty din Arcuș în cadrul evenimentului Floating Cinema and Theater. Ora de începere a proiecțiilor va fi 20, față de ora 21 comunicată iniţial. Biletele se pot cumpăra numai în avans, la casa de bilete a Cinema Arta.

Vă așteptăm cu drag la proiecțiile de filme!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul