Întorsura Buzăului între trecut şi viitor

Divertisment

Întorsura Buzăului, cea mai importantă localitate din judeţul Covasna cu populaţie românească, are nevoie de o resetare totală în ceea ce priveşte administraţia locală.

Începutul poate fi schimbarea edilului localităţii la următoarele alegeri locale.

În şedinţa Comitetului de Coordonare Locală A PNL Întorsura Buzăului care a avut loc luni 10.02.2020 , a fost desemnat candidatul Partidului Naţional Liberal pentru primăria acestui oraş,în persoană profesorului Silviu Popica, candidat cu cele mai mari şanse de a învinge actuala echipa aflată la primărie.

La ora actuală sunt atâtea lucruri prost făcute sau deloc făcute în această localitate încât este nevoie de mult curaj pentru a intra într-o astfel de competiţie şi de a-ţi asuma o viitoare administrare. E momentul unui alt mod de gândire, a unei noi viziuni pentru a pregăti proiecte pe termen lung. Este nevoie de o persoană motivată, conectată la nou şi la informaţie , care să ştie exact cum trebuiesc schimbate mentalităţile învechite că aceea că avem nevoie de o primărie mare cu care să ne fălim, dar nu ne interesează cum s-au făcut lucrările de canalizare ale oraşului şi de ce la fiecare ploaie sunt inundate curţile cetăţenilor. Credem cu tărie că Silviu Popica, candidatul PNL, este persoana potrivită care poate să aducă aceste schimbări în Întorsura Buzăului .
La ce ne aşteptăm până la alegeri ?

La lucrări prost făcute , pe repede înainte şi doar de faţadă, pentru a da bine în campania electorală, dar cetăţenii nu mai pot fi minţiţi cu realizările din ultimele luni ale mandatului unui primar care face traseism politic în găsirea unei oportunităţi de candidatura.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul