Sâmbătă, 08 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul ”Andrei Mureșanu”, invităm publicul din Sfântu Gheorghe la spectacolul de dans și proiecția de scurtmetraje ”Work in Progress”, unde vom vorbi despre locul muncii în viața fiecăruia dintre noi

Divertisment

Spectacolul Work in Progress, coregrafiat de Camelia Neagoe, surprinde fragmente din parcursul Elei și Inei, două femei a căror viață este structurată în jurul unui punct central – munca lor. Ela este angajată a Companiei și așteaptă promovarea promisă, iar Ina este în training pentru a-i lua locul. Într-un univers fictiv, nu foarte diferit de realitatea noastră de zi cu zi, urmărim cum lipsa de motivație, scop și utilitate, resimțite de cele două, le influențează viața interioară și le pun în situația de a găsi modalități de a rezista presiunii constante.

Sensibil, glumeț, ironic, serios, spectacolul este un dialog în mișcare, despre locul pe care îl ocupă munca în viața noastră. Cât și cum lucrăm? În ce mediu? Ce obținem și ce am avea nevoie, de fapt? Care sunt modurile în care munca pătrunde și acaparează spațiul personal? Care sunt efectele pe care le resimțim? Work in Progress înglobează răspunsurile întâlnite în cadrul etapei de documentare a proiectului, punctează problemele care apar cu cea mai mare frecvență și comentează cu umor absurditatea manierelor de rezolvare care ne sunt propuse printr-o varietate de medii exterioare.

Spectacolul va fi urmat de o proiecție de filme de dans, curatoriată de Dance Cinema Organisation Sydney (Melissa Ramos), care prezintă viziunea mai multor artiști internaționali (Francesca Gozdek/IT, Kristýna Bartošová/CZ, Aliki Chiotaki/GR, Running Man/AU) asupra modului în care munca ne modelează viața.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Echipa:

Coregrafia Camelia Neagoe

Performere Eva Danciu, Mariana Gavriciuc

Dramaturgie Adrian Ionescu

Muzică Alexandru Suciu

Lighting Design Vlad Lăzărescu

Voice Acting George Ciucă, Adrian Ionescu

Comunicare Maria Comandașu

Design grafic Teofan Gavriliu

Foto Sabina Costinel

Parteneri

Teatrul ”Andrei Mureșanu” – Sfântu Gheorghe, Centrul Cultural ”Reduta”- Brașov, LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Unfold Motion, REACTOR de creație și experiment – Cluj, Teatrul Național ”Marin Sorescu” – Craiova, Dance Cinema Organisation – Sydney.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .