Maraton de spectacole de teatru de Ziua Culturii Naționale la Teatrul „Andrei Mureșanu”

Divertisment

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe va marca Ziua Culturii Naționale (15 ianuarie), printr-un maraton de trei spectacole de teatru, realizate de liceeni din Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe și Covasna. În cadrul acestui maraton, tinerilor li se oferă prilejul de a se bucura unii de munca și talentul celorlalți, precum și de a se implica activ în realizarea programului pentru această sărbătoare. 

Cele trei spectacole se vor juca sâmbătă, 13 ianuarie, în sala Teatrului „Andrei Mureșanu”, conform următorului program:

  • 17:00 – Iubiri Înghețate – spectacol de poezie, cu versuri semnate de Mihai Eminescu și Nichita Stănescu, realizat de clasa a IX-a a Liceului de Artă „Plugor Sándor” din  Sfântu Gheorghe.
  • 17:30 – Apolodor – spectacol corehgrafic muzical, după Gelu Naum  prezentat de Trupa 3T din Întorsura Buzăului; regia și muzica Silvian Duica
  • 18:30 – Focul – trupa de teatru a Liceului „Körösi Csoma Sándor” din Covasna.

Maratonul spectacolelor dedicate Zilei Culturii Naționale se încheie cu spectacolul „Dispariții”, de Elise Wilk, în regia lui Cristian Ban, care se va juca luni, 16 ianuarie, de la ora 19:00 la Teatrul „Andrei Mureșanu”.

Intrarea la spectacolele cu și pentru tineri este liberă. Accesul la spectacolul „Dispariții” se face pe bază de bilet.

Biletele se pot cumpăra de pe rețeaua eventim.ro.  Având în vedere faptul că biletele sunt aproape epuizate, cei interesați să vadă sau să revadă spectacolul ar trebui să se grăbească să își achiziționeze biletele.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .