Primăria Sfântu Gheorghe suspendă evaluarea cererilor de proiecte pe toată durata stării de urgență

Social

Administrația locală din Sfântu Gheorghe suspendă procesul de evaluare a ofertelor pentru proiecte de sport și tineret și amână semnarea contractelor pentru proiectele culturale până la sfârșitul stării de urgență.

Proiectele culturale au fost deja evaluate: anul acesta 120 de persoane au solicitat organizarea de activități culturale, dintre care 84 au primit o evaluare pozitivă. Se pregătesc contractele, dar vor fi semnate numai după încheierea stării de urgență. În cazul aplicațiilor pentru tineret și sport, evaluarea și încheierea contractelor vor avea loc tot după încheierea stării de urgență.

Pentru toate cele trei programe de proiecte – cultură, sport și tineret – vor exista noi apeluri de propuneri după încheierea stării de urgență, astfel încât toate organizațiile care au solicitat un eveniment care a expirat să poată retrimite dosarele de cerere.

În fiecare an, începând cu 2009, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a lansat apeluri pentru finanţarea proiectelor sportive, culturale și de tineret, care pot fi solicitate de organizații non-profit culturale și de tineret înregistrate în Sfântu Gheorghe, precum și de către asociaţii sau cluburi sportive non-profit, publice sau private.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul