TEGA face un apel pentru identificarea celor care au dat foc în repetate rânduri containerului de pe strada Oltului

Social

Viața și proprietatea oamenilor sunt puse în pericol de persoane iresponsabile din Sfântu Gheorghe, care aruncă obiecte aprinse în containerele semiîngropate.

Pompierii au fost alertați joi noaptea după ce la punctul de colectare din apropierea ştrandului, pe strada Oltului, un container a luat foc. Incendiul a fost stins rapid de pompieri, prevenind extinderea focului, dar flăcările înalte de un metru au distrus containerul. Acesta este al cincilea caz similar cu acest container semiîngropat, însă de data asta, din cauza orei târzii, locuitorii au observat problema cu întârziere, iar pompierii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să salveze containerul.

Directorul Tega, Máthé László, spune că acest container de 3mc a fost cumpărat abia acum 3 ani și valorează aproximativ 2.000 de euro. Deoarece este complet ars, de data aceasta nu poate fi reparat şi refolosit, ca până acum.

În cazurile anterioare similare, locuitorii din casele particulare din zonă au fost mereu suspectaţi, dar făptuitorul nu a fost încă identificat.

„Îi rog pe cei care locuiesc în cartier, dacă pot identifica făptuitorii, să ne trimită informațiile pe Facebook, de exemplu, dacă au detalii care pot preveni o situaţia şi mai gravă. Nu este normal ca sute de oameni să fie nevoiți să-și facă griji pentru un vecin iresponsabil, care deranjează constant întreg cartierul”, a spus directorul TEGA.

Resturile containerului semiîngropat trebuie să fie mai întâi excavate, astfel că deocamdată nu este posibil să fie înlocuit cu un alt container. Aşteptăm informaţiile despre autori pe pagina de Facebook TEGA RT-SA sau la telefon 0267310123.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul