Apel pentru siguranţă publică

Social

Din păcate situaţia creată la nivel naţional şi internaţional de pandemia de coronavirus are urmări şi la nivelul oraşului Sfântu Gheorghe. Primăria a aplicat în ultimele săptămâni mai multe restricţii, în completarea celor deja impus prin Ordonanţele Militare emise de Guvern.

Toate aceste măsuri sunt menite să ne protejeze pe noi toţi de pandemia care a infectat deja peste 1.000.000 de oameni în toată lumea şi care a făcut peste 53.000 de victime.

Cu toate acestea, există o categorie de oameni care în această perioadă aleg să încalce legile şi să comită diverse infracţiuni – jafuri, tâlhării, spargeri, furturi etc. Au fost asemenea cazuri inclusiv la Sfântu Gheorghe în ultimele zile, astfel că Primăria municipiului face un apel la locuitori că în cazul în care sunt victime ale unor infracţiuni să comunice acest lucru şi la Cabinetul Primarului.

IMPORTANT! În eventualitatea în care sunteţi victima unei infracţiuni, sunaţi cât mai urgent la numărul unic 112 şi încercaţi să reţineţi cât mai multe detalii despre cei vinovaţi. 

Doar după aceea, vă rugăm să comunicaţi şi Primăriei detalii despre infracţiunea a cărei victimă sunteţi, prin telefon la 0267 311 243 sau prin email la info@sepsi.ro.

Mai mult ca oricând, trebuie să fim uniţi pentru a trece cu bine peste încercările deosebite din această perioadă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul