Compania de salubritate TEGA nu va emite facturi pe perioada stării de urgenţă

Social

Facturile vor fi emise ulterior şi pentru această perioadă, astfel că locuitorii le vor putea achita mai târziu

„Pandemia de coronavirus ne-a pus în faţa unei situaţii noi, creând în acelaşi timp probleme în multe domenii. Ştim că mulți dintre clienții noștri au pierdut venituri în această perioadă, astfel încât obiectivul nostru este să-i ajutăm. De aceea, suspendăm facturarea către clienții noștri persoane fizice” – a spus Máthé László, directorul TEGA S.A.

Conducerea TEGA a subliniat că măsura se aplică pe întreg teritoriul ECO Sepsi, adică oriunde TEGA colectează şi transportă deșeurile și va rămâne în vigoare de la 1 aprilie până la sfârșitul stării de urgență. Facturile vor fi emise ulterior şi pentru această perioadă, astfel că locuitorii le vor putea achita mai târziu. Persoanele juridice vor trebui în continuare să plătească facturile.

Serviciul de colectare a plăţii nu mai funcţionează, dar dacă doriți să solicitați o factură și să plătiți valoarea acesteia, puteți face acest lucru pe site-ul companiei, www.tega.ro. Tot online puteţi să plătiţi şi facturile. Deși este deschisă şi casieria de la sediul din str. Crângului nr.1, societatea le solicită clienților să plătească online prin intermediul site-ului www.tega.ro, prin PayPoint și Payzone sau prin aplicația telefonică PAGO.

În același timp, deşi activitatea serviciului de relaţii cu clienţii este suspendată, orice întrebare pe care o aveţi poate fi adresată prin email la adresa office@tega.ro sau prin telefon la 0267 310 123.

TEGA S.A. atrage atenția asupra faptului că programul de transport al deșeurilor va rămâne neschimbat în luna aprilie. În plus, compania solicită în mod repetat clienților aflaţi în izolare la domiciliu să nu mai colecteze deșeurile selectiv până la clarificarea stării lor de sănătate, reducând astfel riscul de infecție. De asemenea, este important să știți că măștile și mănușile folosite ar trebui aruncate în deșeurile menajere, tot pentru a reduce riscul de infecție. Deşeurile de la locaţiile de carantină instituţionalizată sunt colectate de o companie specializată în deșeuri periculoase.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul