Consiliul Local Sfântu Gheorghe, la ultima şedinţă din actualul mandat

Social

Ședința de învestire a noului Consiliu va avea loc săptămâna viitoare

Ultima ședință a Consiliului local Sfântu Gheorghe în actualul mandat a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020. Punctele de pe ordinea de zi au inclus zece hotărâri ale Consiliului, care au fost votate în unanimitate de consilieri.

În cadrul ședinței extraordinare, primarul Antal Árpád a spus că şi-a dorit ca aceasta să aibă o prezență fizică, deoarece a fost ultima ședință a actualilor membri. Învestirea noului Consiliu va avea loc lunea viitoare, când două treimi dintre consilierii actuali vor continua să activeze în Consiliul Local.

„În primul rând aș dori să îi mulțumesc pentru munca depusă viceprimarului Sztakics Éva, care a fost viceprimarul orașului timp de 16 ani. Fără energia și cunoștințele sale, cu siguranță nu am fi putut face mare lucru. Rodica Pârvan a fost consilier local timp de 20 de ani și am lucrat și cu Bálint József ca viceprimar. Le mulțumesc amândurora pentru cooperare și critici constructive, cred că munca pentru oraș și comunitate a fost fructuoasă. Tischler Ferenc a fost și viceprimarul orașului și vom continua să lucrăm împreună, întrucât în ​​următorii ani va trebui să intensificăm în oraș proiectele din domeniul social” – a declarat primarul Antal Árpád în cadrul şedinţei.

Viceprimarul Sztakics Éva a mulțumit, de asemenea, celor prezenți pentru munca depusă în ultimii ani, iar viceprimarul Tóth-Birtan Csaba a subliniat că ultimii patru ani au însemnat mult pentru el și speră că cele învăţate până acum vor servi cetățenilor orașului şi în anii următori.

„Împreună am făcut din acest oraș unul locuibil și plăcut, şi vom continua pe acest drum!” – cu aceste gânduri a închis primarul Antal Árpád şedinţa extraordinară.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul