Direcţia de Finanţe Publice Municipale recomandă interacțiunea de la distanță în următoarea perioadă

Social

În contextul răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19), Direcția de Finanțe Publice Municipale Sfântu Gheorghe recomandă interacțiunea de la distanță cu organul fiscal și reamintește contribuabililor că obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanță, astfel:

– pentru depunerea declarațiilor fiscale și comunicarea documentelor justificative, prin intermediul poștei electronice, pe adresa de e-mail taxeimpozitelocale@sepsi.ro, prin completarea și scanarea declarației de impunere, respectiv a cererii de comunicare electronică a actelor administrativ fiscale; în acest sens se pot accesa formularele tip ce urmează a fi completate la http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=30#fragment-515, ori prin fax la nr. 0267 311 303, ori prin poștă sau curierat la adresa Sfantu Gheorghe, str. Oltului nr. 2.

– pentru plata impozitelor și taxelor locale:

  • persoanele fizice și persoanele fizice autorizate (PFA) pot efectua plata prin intermediul www.ghiseul.ro, având acces și la informații privind obligațiile de plată;
  • persoanele juridice pot efectua plata prin virament bancar; conturile IBAN ale municipiului pot fi identificate pe tip de impozit pe pagina oficială a orașului http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=30#fragment-511

– orice informație legată de situația fiscală a persoanelor fizice sau juridice poate fi solicitată prin e-mail la adresa taxeimpozitelocale@sepsi.ro, ori telefonic la numerele de telefon:

  • 0736 883 567 (Biroul Constatare, Impunere, Control Persoane Fizice)
  • 0736 883 569 (Biroul Constatare, Impunere, Control Persoane Juridice)
  • 0736 883 568 (Biroul Executări Silite)

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul