Terasele din Sfântu Gheorghe pot rămâne deschise conform programului din autorizaţia de funcţionare

Social

În schimb, locurile de joacă pentru copii rămân închise pe perioada stării de alertă

În urma multelor discuţii din spaţiul public din ultima perioadă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face câteva precizări în ceea ce priveşte locurile de joacă pentru copii şi activitatea teraselor.

Având în vedere noile decizii adoptate la nivel central în ceea ce priveşte reglementarea activităţii teraselor, şi luând în considerare hotărârea de prelungire a stării de alertă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe consideră că la această oră pentru oraşul nostru nu este în vigoare nicio restricţie în ceea ce priveşte activitatea acestor unităţi de alimentaţie publică. În acest sens, terasele din Sfântu Gheorghe pot rămâne deschise conform programului din autorizaţia de funcţionare.

Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, rugăm proprietarii teraselor să respecte în continuare toate măsurile de distanţare şi dezinfectare pentru protejarea personalului şi a clienţilor.

În ceea ce priveşte locurile de joacă pentru copii, conform hotărârilor luate la nivel central, acestea rămân închise pe perioada stării de alertă. În acest sens, facem un apel la locuitori să aibă în vedere acest lucru şi să nu folosească locurile de joacă atâta timp cât accesul în acestea este interzis.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul