În Sfântu Gheorghe au loc și lucrări mai mici de renovare

Social

Angajații companiei locale Sepsi Út-Építő sunt prezenţi în mai multe locații din oraș.

Angajații companiei locale Sepsi Út-Építő înlocuiesc capacele de canalizare şi repară trotuarele pe străzile Luceafărului și Benedek Elek, pe strada Oltului se lucrează la repararea trotuarului, în timp ce strada Primăverii este în curs de vopsire a marcajelor rutiere.

De asemenea, mai multe zone au fost închise şi transformate în zone verzi, cum ar fi la colțul dintre străzile Libertăţii și Gróf Mikó Imre, sau pe strada 1 Decembrie 1918, vizavi de clădirea Primăriei.

O lucrare mai amplă va avea loc în perioada următoare pe strada Vasile Goldiş, unde deja au fost înlocuite bordurile, urmând şi asfaltarea acestei străzi cu un nou strat de uzură.

Pe strada Andrei Șaguna va urma crearea de zone verzi, vopsirea străzii și instalarea indicatoarelor de circulație şi a balustradelor.

Corpurile de iluminat sunt înlocuite pe străzile Dózsa György, Bólyai János, Mikes Kelemen şi Horea, Cloșca, şi Crișan. În plus, se desfășoară activități sezoniere, personalul Grădinăriei oraşului plantând răsaduri, dar şi înlocuind florile și cosit în zonele verzi unde este cazul.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul